دانه های زیره برای چاشنی بخشیدن به غذاهای سراسر جهان و به عنوان یک درمان طبیعی برای هضم غذا استفاده می شود! چرا از آن استفاده کنید، چگونه از آن استفاده کنید، فضایل آن، نکات، به طور خلاصه، شما می خواهید همه چیز را در مورد زیره بدانید؟
زیره یک گیاه علفی بومی خاورمیانه، به عنوان ادویه یا سبزی در بسیاری از غذاها استفاده می شود دانه های آن را می توان به صورت پودر خورده یا پودر کرد.
اگر چاشنی زیره پلویی بوی شیرینی شبیه فلفل و بادیان می دهد، استفاده صحیح از آن برای تصعید دستور العمل های خود ضروری است.
زیره در چه دستورهایی استفاده می شود؟
در اروپای شرقی، دانه های زیره از جمله موادی هستند که به نان ها و غذاهای سرد معطر می دهند.
همچنین برخی از پنیرها مانند گودا یا ادام و همچنین ترشی را طعم می دهد.
زیره در غذاهای مراکشی و بیشتر در غذاهای شمال آفریقا و خاورمیانه، غذاهای مکزیکی و کاری هندی بسیار وجود دارد.
این گیاه علفی از خانواده جعفری در آب و هوای گرم و خشک می روید این گیاه خوراکی نیست، فقط از دانه ها می توان در آشپزخانه ما استفاده کرد اینها قبل از استفاده باید از قبل خشک شوند و دانه ها را می توان به صورت کامل یا آسیاب شده مصرف کرد.
زیره به عنوان یک ادویه معجزه گر ضروری دیده می شود که هم در طب سنتی و هم در آشپزی استفاده می شود در واقع، این چاشنی علاوه بر خواص طعمی، دارای خواص ضد درد، ضد التهاب، ضد اسپاسم و تب بر نیز می باشد.
چند ایده برای ترکیب غذاها با زیره
لیمو به شکل پوست رنده شده در ترکیب با زیره و روغن زیتون یک ماریناد عالی برای فیله ماهی و بره شما خواهد بود.
به عنوان مثال، زیره شیرینی خیار را در یک رایتا نشان می دهد.
زیره با گل کلم برشته شده در فر معجزه می کند این قدرت را دارد که بدون از دست دادن ویژگی اصلی خود رایحه ای خاص به آن بدهد.