حاوی ویتامین A، B1، B2، C، اسید فولیک است که به تقویت سیستم ایمنی و بهبود مقاومت در برابر بیماری ها کمک می کند.
سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، منیزیم، آهن و فسفر است که به پیشگیری از آرتروز، پوکی استخوان و بیماری های قلبی کمک می کند.
کم کالری، بدون چربی و دارای مقدار زیادی آب است و یک فنجان بادمجان سرخ شده آماده حاوی تنها 38 کالری است که آن را به یک غذای عالی برای کسانی تبدیل می کند که مراقب سلامتی خود هستند و می خواهند وزن کم کنند.
پوست بادمجان دارای ناسونین است، آنتی اکسیدانی که فقط این سبزی دارای آن است و مسئول به تاخیر انداختن پیری است.
مصرف آن برای کم خونی یا پوکی استخوان توصیه می شود زیرا سرشار از کلسیم، فسفر و آهن است.
یکی از فواید بادمجان داشتن اسید کلروژنیک است که به کاهش کلسترول بد خون و مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کند.
سرشار از فلاونوئیدها است، رنگدانه هایی که به بهبود کیفیت خاصی از مواد غذایی کمک می کند و برای محافظت از سلول ها در برابر عوامل مخرب مختلف شناخته شده است.
بادمجان برای چه مفید است؟
سرشار از فیبر است که باعث سیری عالی و عملکرد صحیح دستگاه گوارش می شود.
سرشار از آنتی اکسیدان است و از انواع خاصی از سرطان یا بیماری قلبی جلوگیری می کند. هیچ راهی بهتر از این سبزی برای تقویت
سیستم ایمنی، افزایش سطح انرژی بدن و حفظ سلامت قلب وجود ندارد.
همچنین کلسترول را کاهش می دهد و به جلوگیری از تصلب شرایین کمک می کند.
از غشای سلولی مغز محافظت میکند که به ارسال و دریافت پیامهای مولکولها به سلولها کمک میکند.
حاوی ترپن ها، این ترکیبات به کاهش کلسترول کمک می کند.
سطح گلوکز خون را در افراد دیابتی کاهش می دهد، بنابراین مصرف آن به شدت توصیه می شود.
طعم کمی تلخ آن به دلیل ترکیبات آن است که به دلیل اثر پاک کنندگی و بهبود عملکرد کبد شناخته شده است.
این خاصیت همچنین کار کیسه صفرا را تسهیل می کند و به هضم چربی ها کمک می کند.
این یک آنتی اکسیدان است و از برخی انواع سرطان یا بیماری های قلبی جلوگیری می کند.